telegramfreemag

اصول خوردگی

اصول خوردگی
corrosion
Philip A. Schweitzer P.E.
تعداد صفحات : ۴۱۶ | پی دی اف | ۳ مگابایت

سالیانه بیلیون‌ها دلار برای جایگزینی و تعویض سازه‌ها ، ماشین آلات ، اجزا و قطعات خورده شده خرج می‌شود.همچنین خرابی زود‌هنگام پل‌ها یا سازه‌ها به علت خوردگی می‌تواند صدمات انسانی ، جان باختگی و خسارت‌های جنبی دیگر را نتیجه دهد.

این کتاب “اصول خوردگی – مکانیزم‌ها ، اسباب و اندازه‌گیری‌های پیشگیرانه” توسط یکی از بانیان دانش خوردگی نوشته شده است و دلائل خوردگی و ابزارهایی برای محدود کردن و یا جلوگیری کردن از آن را به طور جامع شرح می‌دهد.

مهندسین ، طراحان ، معماران و همه آنهایی که با انتخاب مصالح ساخت و ساز درگیر هستند از یک مرجع که چنین امکانی را از طریق تشریح اصولی عوامل ، پیشگیری و کنترل خوردگی را فراهم می‌کند، استفاده خواهند برد.

این مرجع موارد زیر را مورد کاوش قرار می‌دهد:
-اشکال و مکانیزم‌های خوردگی
-روش‌های حمله به مواد نرم و شکل‌پذیر
-دلائل خرابی پوشش‌های ، روکش‌ها و رنگ‌های محافظتی
-تکامل آلیا‍‌ژهای جدید با خاصیت مقاومت در برابر خوردگی

یکی از بزرگترین مشکلات و دلائل خوردگی که مهندسان و طراحان در ساخت با آن مواجه هستند ، قرارگیری در معرض اتمسفر می‌باشد. برآورد تکمیلی شده است که هزینه محافظت در برابر خوردگی محیطی ، تقریبا با نیمی از هزینه‌های کلی تمامی روش‌های محافظت برابری می‌کند. این کتاب تاکید و‌یژه‌ای بر روی قرارگیری در معرض اتمسفر دارد و اطلاعات حیاتی مربوط به طراحی سازه‌ها ، خودروها ، لوله‌کشی خانگی ، دستگاه‌های تولید و سایر موارد همانند تاثیرات مواد شیمیایی یخ‌زدا بر روی بزرگ‌راه‌ها و پل‌ها را ارائه می‌دهد


قیمت : ۱۳۳٫۹۵

آمازون

دانلود رایگان کتاب اصول خوردگی| لینک کمکی

پسورد : www.freemag.ir

عناوین مرتبط...

۴ دیدگاه

  1. soshyance گفت:

    آقا واقعا لذت بردیم… ممنون… کتابی کاربردیه

  2. Hamid گفت:

    linka kharabe!!!

  3. admin گفت:

    لینک سالم است دوست عزیز

  4. عليرضا گفت:

    سلام ! ادمين جان دمت گرم كه واقعا داري زحمت ميكشي ! ولي ديگه اصلا كشاورزي نميزاري ها !‌ آقا اين مجله هاي gardening و successful farming رو بزار واسه دانلود ! خيلي ممنون ! اگه بزاري خيلي ممنون ميشم ازت كه خيلي نياز دارم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *